Atentie Cookie-urile sunt folosite pentru a oferi cea mai buna experiența utilizatorului. Continuând va exprimați acordul . OK

STOCURI REALE ! Livrare oriunde in RO fara km suplimentari !

Testiomoniale

Eu am fost multumim! Am comandat cu livrare standard la ora 8 si a 2-a zi la 10 ma suna curierul cu coletul...ma steptam sa fie alt colet nu anvelopele. am comandat direct pe site , achitat cu cardul si anvelopele au sosit cu DOT mai mic de 5 luni. Simplu si ff rapid. Recomand deja prietenilor !
Dupa comanda initiala, a carei livrare la domiciliu a decurs execrabil, am montat anvelopele tot la ei, cost 100RON/roata cash, in aceeasi zi in care am reusit sa ridic anvelopele de la GLS.
Recomand, daca montati anvelopele la ei si alegeti ridicarea din magazin.
Livrarea la domiciliu lasa de dorit.
Vai de mama ei de comanda. Ziceau ca livreaza in 2 zile la domiciliu si in 3 zile la magazin. Am facut greaseala sa comand la domiciliu, dupa 5 zile nu am anvelope. Plus ca de montat nu au spus nimic. Bine ca sunt ieftinache.

Răspuns:
Buna ziua,
Chiar nu intelegem comentariul dvs, dar dorim sa va reîmprospătam memoria:
- ati plasat comanda JOI 05-03-2020,15:51
- ati plasat comanda cu "livrare standard" (3-5 zile) si va apare clar (timp procesare 2-3 zile)
- ati comandat produse set,va apărea clar termenul de livrare: Anv fata "stoc Bucuresti" , anv spate "stoc furnizor 5-14 zile"
- comanda a fost expediata către dvs in 06.03 Vineri si a fost recepționata de dvs Luni 10-03-2020 14:29:15 (in weekend curierul nu a livrat)

REF com dvs:
. "Ziceau ca livreaza in 2 zile la domiciliu" ...Ati citit ce scrie in rubrica "livrare prioritara" dar pt dif de 20 ron ati comandat "livrare standard"......... . "Bine ca sunt ieftinache"...pai dvs vad ca sunteti (pe) "ieftinache" ....

RECAPITULARE:
Comanda a fost expediata catre dvs a 2-a zi ,adica VINERI !!!, si v-a fost livrata de curier LUNI ora 14:29.... si dvs lasati comantariu acesta Luni la ora 12:34 !! Comanda a ajuns la dvs mai rapid decat termenul de "procesare" al comenzii....


Seriosi si de incredere
Recomand!
Sunt si eu tot la a treia comanda la ei si totul a decurs asa cum ma asteptam .Set 2CT 12070/17 DOT4419 si 180 /55 DOT4819 . Sunt super multumim, Sa vina vara !!! ;)
Am comandat un set. Inainte de achitare am solicitat sa vad cauciucurile. Dar surpriza nu ai voie decat dupa ce achiti. Ceva peste limita de intelegere. Le poti returna si in urmatoarele 10 minute si peste o zi. De ce nu pot vizualiza cauciucurile. Raspuns " stiu ca va intereseaza ce DOT au" pai nu e normal. E siguranta mea in joc, viata mea. Ce am cerut? Nu recomand. O politica absurda.

Raspuns:
Procedura e simpla : Comanzi-> Achiti-> Ridici produsul eventual returnezi daca nu corespunde caracteristicilor prezentate . 1)Data fabricatiei este indicata clar pe pagina produsului , v a aparut f clar in momentul comenzii (max 18 luni) . 2) La fel de clar apare pe site la rubrica contact ca Prezentarile de produse pt pipait, selfie sau alte motive, nu sunt luate in considerare , toti clientii beneficiaza de aceleasi drepturi, fie ca este comanda online sau telefonica , livrare prin curier sau ridicare personala , fie ca sunt din SV sau din Buc. Puteati solicita verificare exacta de DOT inaintea ridicarii .

Va reamintim ca ati intrebat de DOT pe chat cu 6 zile inainte , vi s a adus la cunostinta politica si ati amenintat cu OPC ..si surpriza..ati plasat comanda tot la noi si v ati prezentat aici cu aceeasi atitudine de mahala ..ati venit ...si ati plecat .. simplu .
Anvelope Diablo Rosso 3 comandate in 05.12.19, livrate in 06.12.19.
Cu siguranță următoarele anvelope le voi lua tot de aici.
Recomand
Foarte mulțumit! Am schimbat de 2 ori comanda. Niciun comentariu din partea vanzatorului. In 30 secunde am primit confirmarea pentru noua comandă. In final am optat pentru un set de anvelope in stoc. Chiar daca cele comandate erau pe drum, la câteva ore după ce am vorbit telefonic am ridicat anvelopele fără taxe suplimentare sau penalizări. Sper sa nu fie aibă mulți clienți că mine. 5*****+
Am facut comanda pe 13.05.2019 au venit pe 15.05.2019 Cauciucuri Fata/Spate Pirelli Diablo. DOT 2818 Fata si 1718 Spate. Ma asteptam la DOT 2019 dar e OK. Recomand.
Se face o luna de cand am comandat un set de Shinko 705 si inca sunt in Germania, nu stie nimeni cand vine si cand pleaca transportul. Motivele inovate sunt sarbatorile, dar sa fim seriosi, cum poate dura o luna sa vina doua anvelope?

RASPUNS:
Simplu: Pastele catolic 1 sapt+cateva zile libere dupa, urmat de Pastele ortodox + zilele libere de dupa, este normal ca termenul initial de 14 zile sa se decaleze cu zilele libere.
Obs ca nu specificati si ca ati comandat singurele anvelope cramponate pt moto dvs, ca in afara de Shinko nu exista anv in configuratia asta, ca ati cautat sa le comandati din DE dar va costau mult mai mult cu transp si extra, ca ati sunat la Shinko si v-au conf ca anv sunt comandate, etc....
Ca in fiecare an, fara nici o problema!
Foarte prompti si amabili ca intotdeauna. Multumesc !
Comandate pe 21.04.2019 au venit pe 23.04.2019 si DOT 2019 recomand!
Am primit anvelopele ieri 16.04.19,, dot 0218 respecitv 2118, pe site scire una in realitate se intampla altceva referitor la costul transportului.

Răspuns:
Stimate Robi! Livrarea gratis este valabila doar pt comenzile plasate online cu valoare mai mare de 500 RON. Daca ati selectat "procesare prioritara" și ati beneficiat de livrare prioritara(1-3 zile) este normal sa aveți costuri de transport. Costurile de transport se aplica și comenzilor telefonice sau dacă solicitați efectuarea unor modificări in comanda dvs (adăugare, înlocuire sau eliminare produse).

Numai bine!

Comandat pe 26.03.2019 și ajuns curierul la usa pe 29.03.2019 . Dot anvelopa 0319. Recomand cu încredere . La ei am găsit cel mai bun preț !
Scrie un comentariu