Atentie Cookie-urile sunt folosite pentru a oferi cea mai buna experiența utilizatorului. Continuând va exprimați acordul . OK

Testiomoniale

Anvelope Diablo Rosso 3 comandate in 05.12.19, livrate in 06.12.19.
Cu siguranță următoarele anvelope le voi lua tot de aici.
Recomand
Foarte mulțumit! Am schimbat de 2 ori comanda. Niciun comentariu din partea vanzatorului. In 30 secunde am primit confirmarea pentru noua comandă. In final am optat pentru un set de anvelope in stoc. Chiar daca cele comandate erau pe drum, la câteva ore după ce am vorbit telefonic am ridicat anvelopele fără taxe suplimentare sau penalizări. Sper sa nu fie aibă mulți clienți că mine. 5*****+
Am facut comanda pe 13.05.2019 au venit pe 15.05.2019 Cauciucuri Fata/Spate Pirelli Diablo. DOT 2818 Fata si 1718 Spate. Ma asteptam la DOT 2019 dar e OK. Recomand.
Se face o luna de cand am comandat un set de Shinko 705 si inca sunt in Germania, nu stie nimeni cand vine si cand pleaca transportul. Motivele inovate sunt sarbatorile, dar sa fim seriosi, cum poate dura o luna sa vina doua anvelope?

RASPUNS:
Simplu: Pastele catolic 1 sapt+cateva zile libere dupa, urmat de Pastele ortodox + zilele libere de dupa, este normal ca termenul initial de 14 zile sa se decaleze cu zilele libere.
Obs ca nu specificati si ca ati comandat singurele anvelope cramponate pt moto dvs, ca in afara de Shinko nu exista anv in configuratia asta, ca ati cautat sa le comandati din DE dar va costau mult mai mult cu transp si extra, ca ati sunat la Shinko si v-au conf ca anv sunt comandate, etc....
Ca in fiecare an, fara nici o problema!
Foarte prompti si amabili ca intotdeauna. Multumesc !
Comandate pe 21.04.2019 au venit pe 23.04.2019 si DOT 2019 recomand!
Am primit anvelopele ieri 16.04.19,, dot 0218 respecitv 2118, pe site scire una in realitate se intampla altceva referitor la costul transportului.

Răspuns:
Stimate Robi! Livrarea gratis este valabila doar pt comenzile plasate online cu valoare mai mare de 500 RON. Daca ati selectat "procesare prioritara" și ati beneficiat de livrare prioritara(1-3 zile) este normal sa aveți costuri de transport. Costurile de transport se aplica și comenzilor telefonice sau dacă solicitați efectuarea unor modificări in comanda dvs (adăugare, înlocuire sau eliminare produse).

Numai bine!

Comandat pe 26.03.2019 și ajuns curierul la usa pe 29.03.2019 . Dot anvelopa 0319. Recomand cu încredere . La ei am găsit cel mai bun preț !
Foarte rapizi, am pus comanda cu o zi inainte, in aceeasi zi a fost expediata. Anvelopele au venit cu un DOT foarte recent cea de fata 0419 iar cea de spate 5118. Foarte multumit de pret, de DOT-ul anvelopelor si de timpul de livrare.
Astăzi am primit anvelopa comandată și pe această cale vreau să le mulțumesc celor care au făcut sa-mi ajungă la timp cadoul de Mos Crăciun. O echipă minunată și prompta în acelasi timp. Recomand cu foarte mare încredere acest site și "Sărbători fericite tuturor !"
Super ok! Rapid și profesional! Am înlocuit anvelopele, Metzler roadtec 01 cu DOT recent, sub 6 luni! Deasemenea am schimbat placutzele frana spate! Cu siguranță voi mai apela la serviciile lor pe viitor! Mulțumesc!
Seriozitate si promptitudine !
Imediat ce am efectuat comanda online, am fost contactat telefonic si mi-a fost onorata in 24h.
Cel mai mic pret (dupa parerea mea ) .
Am comandat un set de R5 pe 9 Aprilie, a 2 a zi comanda fiind onorata.
DOT 3717 respectiv 0918 deci noi.
Pretul absolut minim
Recomand site ul cu toata increderea!
Am comandat un set de Michelin Pilot Power.
Dupa 9 zile de asteptare inca nu au fost livrate.......
Nu recomand.
Scrie un comentariu