Atentie Cookie-urile sunt folosite pentru a oferi cea mai buna experiența utilizatorului. Continuând va exprimați acordul . OK

La ANVELOPEMOTO.EU  daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Simplu si fara batai de cap.

Produsele pot fi returnate completand formularul de retur sau la sediul nostru. Inainte de completarea formularului si trimiterea produselor, te rugam sa citesti cu atentie conditiile politicii de retur de mai jos.

Politica de retur

  1. Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier. Nu pot fi returnate produsele achizitionate direct din magazinul nostru, acestea putand face cel mult obiectul garantiei.In cazuri speciale acceptam inlocuirea produselor achizitionate direct din magazin doar daca acestea nu au facut obiectul unei comenzi speciale.
  2. Recomandam ca produsele sa fie returnate in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele ce prezinta urme de utilizare, produsele ce nu au toate accesoriile intacte si nici cele ce nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier in cazul achitarii ramburs (se va prezenta in copie), certificat de garantie, manual de utilizare (daca exista). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa.
  3. Dreptul de retur se pierde si daca produsul a fost depozitat sau intretinut defectuos, a suferit interventia unor persoane neautorizate  sau daca produsul a fost folosit in alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in conditii extreme, de concurs,in afara drumurilor publice, etc).
  4. In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, ne rezervam dreptul de a accepta returul cu scaderea contravalorii produsului deteriorat.
  5. Toate cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client, inclusiv in cazul neacceptarii returului sau a inlocuirii produsului.
  6. In cazul in care returul indeplineste conditiile, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul sau plata in rate intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.
  • NU EXPEDIATI PRODUSELE INAINTEA CONFIRMARII CU ECHIPA   ANVELOPEMOTO.EU . Nu expediati produsele cu plata transportului la Anvelopemoto.eu, vom trimite curierul sa ridice produsul  reclamat!

Cererea de retur se poate face direct din Contul dvs -> Comenzi -> Numar comanda -> RETURNEAZA  PRODUS

Daca nu aveti cont creat sau comanda a fost plasata telefonic va rugam completati  formularul de mai jos.